A pornósztár befutott a viadalra, meg akarta vigasztalni a bikát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.24. 16:01
Amina Axelsson két dologról ismert hazájában. Az egyik a pornószínészi karrierje, a másik az állatok iránti imádata – nem, nincs kapocs a kettő között. A svéd hölgy most egy bikaviadallal gyorsan világhírnévre tört.

A svéd pornószínásznő büszke tagja a PETA állatvédő-szervezetnek, és mikor teheti, megpróbálja megvédeni kedvenceit az emberektől – lehetőleg minél figyelemfelkeltőbb módon. A svéd pornószínásznő büszke tagja a PETA állatvédő-szervezetnek, és mikor teheti, megpróbálja megvédeni kedvenceit az emberektől – lehetőleg minél figyelemfelkeltőbb módon.

Befutott a bikaviadalra, meg akarta menteni a bikát (Fotó: NSO-montázs)
Befutott a bikaviadalra, meg akarta menteni a bikát (Fotó: NSO-montázs)

Axelsson kisasszony most egy málagai bikaviadalon „tett rendet”. Mikor látta, hogy az állat a harc során megsérült, berohant hozzá, elmondása szerint azért, hogy megvigasztalja és kimentse a bikát.

Bár látványosra sikeredett az akciója, végül egy matador megállította, így nem járt sikerrel, de legalább megoszthatta a világgal nézeteit.

Axelsson minden állatot megmentene (Fotó: mirror.co.uk)
Axelsson minden állatot megmentene (Fotó: mirror.co.uk)

„Senki sem érdemel ilyen bánásmódot! Ez csupán egy szimbolikus cselekedet volt, szerettem volna felhívni az emberek figyelmét arra, milyen nehéz sorsuk van ezen állatoknak. Nem érdemlik meg, hogy a közönség kedvéért meghaljanak. Nyugodtan megbüntethetnek, csinálhatnak bármit, nem adom fel, kiállok az állatokért!” – mondta a Mirrornak Axelsson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik