Vajon tényleg a tehetséges Playboy-modellel kavar Higuaín?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.23. 21:23
null
Rocío Marengo szeretné, Higuaín tagadja. <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Rocio_Marengo_lehet_Gonzalo_Higuain_uj_kedvese')">Azért mi megmutatjuk a szőke bombázót - GALÉRIA</a> (Fotók: Playboy)
Annyira tagad mindenki, hogy az már tényleg gyanús. Az argentin bulvársajtó szinte tényként kezeli, hogy Rocío Marengo lehet a csatár új párja.

A meglehetősen kellemes küllemmel megáldott Rocío Marengo három évvel ezelőtt szerepelt az argenin Playboy címlapján, illetve a szépségét megilletően komoly terjedelemben a lap belívein. Most pedig arról cikkeznek a dél-amerikai ország bulvárlapjai, hogy Rocío együtt mozog a Real Madrid (legalábbis egyelőre...) csatárával, Gonzalo Higuaínnal.

A találgatások alapjául néhány, kevesek által látott fotó szolgál, melyen együtt mutatkoznak a fiatalok. A kedélyeket pedig hiába próbálja csillapítani Higauín szigorú Twitter-bejegyzése, miszerint addig, amíg mást nem mond, mindenki fogadja el, hogy egyedül álló.

Hiába, mert a túloldalról Rocío fűti az indulatokat, ugyancsak a közösségi oldalon. Egyik találkozásuk után arról írt, hogy addig nem nyugszik, amíg igazából össze nem jönnek. Majd újságírók megkeresésére tovább ködösített, mondván, sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja a sztorit. Pár nappal később pedig azt írta, hogy bár barátai szinte megtiltották neki a közösségi oldal használatát, de ő mégis kiírja, hogy immár foglalt a szíve.

Szerény véleményünk szerint Rocío egyelőre csak igyekszik becserkészni Higuaínt, de egy kicsit sem lennénk meglepődve, ha előbb vagy utóbb sikerrel járna, még akkor is, ha a köztük elterülő Atlanti-óceán okozhat némi nehézséget az ügy kibontakozásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik