Részeg bíró nem fújhat! Félbeszakadt az angol kupameccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.18. 11:51
null
Megsérült a játékvezető, a lelátón kerestek másikat. Találtak is, de hiába... (<a href="http://www.flickr.com/photos/kickoffmphotography/" target="_blank">Fotó</a>)
Nem mindennapi körülmények között szakadt félbe szombaton a Colwyn Bay–Altrincham FA Trophy kupatalálkozó, pedig 83 percnyi játékon már túl voltak a csapatok.

 


Az Angol Labdarúgó-szövetség égisze alatt, fél profi klubok részvételével kiírt kupasorozat első fordulójában rendezett mérkőzés 83. percében a játékvezető sérülés miatt kényszerült letenni a sípot, a mérkőzésre kirendelt hivatalos pótbíró hiányában pedig a hangosbemondó a lelátó népe között keresett szakképesítéssel rendelkező sípmestert.

Egy lelkes önkéntes akadt is a sorok között, aki vállalta volna, hogy a partjelző helyére beállva kiegészítené a megfogyatkozott bírói hármast. A kétgólos hátrányban (2–0) lévő hazaiak azonban fellebbeztek a beugró játékvezető ellen, mert állításuk szerint alkohol érződött a leheletén.

Ezt követően az Altrincham csapatából is jelentkezett egy edző, aki örömmel a kezébe vette volna a partjelző zászlaját a hátralévő percekre, de az ő személyét összeférhetetlenségre hivatkozva vétózták meg a halasztásra és újrajátszásra törekvő hazaiak – végül a találkozót félbe is szakították. Ennek ellenére nehezen elképzelhető, hogy teljesül a Colwyn Bay vágya, így a legjobb esetben perceik maradhatnak a hátrány ledolgozására és a továbbjutás kiharcolására.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik