Lewandowski Porschéjéről a háza előtt lopták le a kerekeket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.11. 09:34
null
Foghatta a fejét a lengyel gólvágó (Forrás: Dirty Tackle)
Nem leányálom az élete Robert Lewandowskinak, a Borussia Dortmund csatárának, aki a nyáron követi Mario Götzét, és csatlakozik a nagy rivális Bayern München keretéhez.

 

Amióta hivatalosan is bejelentették elszerződését, a Dortmund drukkerei égettek mezeket, sőt, a háza előtt is felkeresték a lengyelt, hogy jól elmondják neki a véleményüket. Egy nagyszájú tinédzsert állítólag arcon is vágott.

Vasárnapról hétfőre virradó éjjel újból jártak Lewandowski házánál, bár azt nem tudni, hogy BVB-szurkolók voltak vagy csak sima tolvajok. Egy biztos: aki ott volt, mind a négy kereket lelopta a csatár háza előtt parkoló Porsche Cayenne-ról.

Nincs ki a négy kereke (Fotó: twitter.com/voetbalzonenl)
Nincs ki a négy kereke (Fotó: twitter.com/voetbalzonenl)

Érdekes egybeesés, hogy másfél nappal korábban, a Werder Bremen elleni német bajnokin Lewandowski két gólt is hozzátett az 5–1-es győzelemhez, 475 perces gólcsendet megszakítva ezzel.

A Bild értesülései szerint a csatárnak 2500 euróba „fog fájni” egy új garnitúra gumiabroncs, emellett a lopás közben használt tégláknak köszönhetően további károk is keletkeztek az autón. De Lewandowski összességében még mindig nem járt olyan rosszul, mint a Manchester Unitedból másodjára is visszavonult Paul Scholes, akinek egy évvel ezelőtt háza bejárata elől lopták el az autóját, pont azelőtt, amikor indult volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik