A Dortmund-drukker beszólt Lewának, kapott egy jobbost

Vágólapra másolva!
2014.01.24. 17:53
null
Beszólt Lewának a Dortmund-drukker, kapott egy jobbost (Fotó: Reuters)
Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund csatára nincs könnyű helyzetben, mivel bár papíron már a rivális Bayern Münchenhez szerződött, a szezon végéig a sárga-feketéknél kell rúgnia a bőrt. A szurkolók is nehezen dolgozzák fel a váltást, be is szólogatnak rendesen a lengyelnek, akinek máris elege lett.

A lengyel Przeglad Sportowy szerint a Bayern jövendőbeli csatára épp otthonról indult volna edzésre, azonban amikor az ajtón kilépett, belekötött egy csapatnyi Dortmund-drukker. A Borussia hívei már órák óta vártak állítólag Lewára, akit rögtön le is támadták, igaz csak szóban.

A sértődős csatárnak nem is kellett több, a lengyelek szerint fordulásból behúzott egy méreteset a leghangosabban szitkozódó szurkolónak.

A 17 esztendős drukker földre küldése természetesen nem marad büntetlenül, ha beigazolódik, hogy a lengyel megütötte a hangos srácot, annak komoly következményei lehetnek.

Nem ez lesz a csatár kedvenc éve (Fotó: Reuters)
Nem ez lesz a csatár kedvenc éve (Fotó: Reuters)

Lewandowski a vádakat természetesen tagadta, és könnyen elképzelhető az is, hogy a dortmundiak fújták csak fel az ügyet, így hergelve korábbi kedvencüket. Egy biztos, kemény hónapok elé néz a lengyel csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik