Saját háza elől lopták el Scholes autóját

Vágólapra másolva!
2013.01.29. 17:25
A Premier League mezőnyét magabiztosan vezető Manchester United veterán középpályása megfizetett a könnyelműségéért: járó motorral hagyta az autóját oldhami otthona bejárata előtt, de mire visszatért, már csak a hűlt helyét találta.

Scholes tálcán kínálta a tolvajoknak Chevrolet Captiva LTZ típusú gépjárművét: reggel 7.45 és 8.00 óra között járó motorral próbálta a megfelelő hőmérsékletűre berregtetni a téli hidegben átfagyott négykerekűt, de abban a tíz percben, míg a reggeli készülődés utolsó simításait végezte, egy szemfüles tolvaj kihasználta az üres kapus ziccert és megfújta a „céges" autót.

Scholes ráfázott a hidegre (Fotó: Action Images)
Scholes ráfázott a hidegre (Fotó: Action Images)

A Manchester United és a Chevrolet szeptemberben írt alá egy 2014-től induló, 357 millió dolláros mezszponzori szerződést, és ahogy ilyenkor szokás, a keret összes tagja kapott egy általa választott típust a márka kínálatából.

Persze a választás nem volt zökkenőmentes – Sir Alex Ferguson megtiltotta fiatal játékosainak, hogy a Chevrolet sportos (pl.: Corvette) modelljeivel száguldozzanak. Ez nem vonatkozott a csapat rutinos rókáira, Giggs és Scholes például kedvük szerint szemezgethettek az összes típus közül. A legvörösebb „vörös ördög" azonban nem a gyorsulásra gerjedt, ezért inkább a visszafogott, családias Captiva mellett döntött.

A lopásról érkezett bejelentést követően a manchesteri rendőrség megindította a nyomozást ismeretlen elkövető ellen, valamint közleményben hívta fel a lakosság figyelmét, hogy járó motorral ne hagyják őrizetlenül autóikat.

Chevrolet Captiva LTZ: valami ilyesmit kell keresni (Fotó: dieselstation.com)
Chevrolet Captiva LTZ: valami ilyesmit kell keresni (Fotó: dieselstation.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik