Ilyet még nem láttunk: sportautó testfestett lányokból - kép, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.20. 16:04
null
Tökéletes formák... (Forrás: Kreatív Online / Richards Group)
Gyönyörű képi megfejtést társított a „Tiszta izomból készítve" szlogen mellé a Fiat 500 Abarthot népszerűsítő kreatív csoport.

A kis Fiat legújabb, a gyár házi tuningcége, az Abarth által igencsak felerősített (1.4-es turbós motor, 160 lóerővel) kabrió modelljét a „Tiszta izomból készítve" szlogennel népszerűsítik. A szép szavak mellé azonban nem árt szép képeket is társítani, mert a puszta szavak mit sem érnek.

Nos, a Richards Group megoldotta a feladatot – írja hírében a Kreatív Online. A reklámcég munkatársai mintegy 30-40 testfestett táncos, modell és cirkuszi akrobata segítségével „rakta össze" az 500-ast.

A lányokat Craig Tracy testfestő alakította át egy-egy (vagy éppen több) alkatrésszé, és a sokat látott mester utóbb elmondta: ez volt a legambiciózusabb, legérdekesebb és legviccesebb munkája eddig.

A Richards Group munkájának végeredménye csodaszép, de az ötlet korántsem új a Nap alatt: korábban Dél-Ausztrália kormánya egy hasonló kampánnyal igyekezett felhívni a figyelmet a közúti közlekedés biztonságának fontosságára.

Az ausztrálok próbálkozása sem sikerült rosszul (Forrás: Kreatív Online)
Az ausztrálok próbálkozása sem sikerült rosszul (Forrás: Kreatív Online)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik