Heidi Klum gratulált az autóját róla elnevező Vettelnek - fotó

Vágólapra másolva!
2013.03.18. 15:41
null
Heidi Klum nézte a futamot, és elégedett volt a látottakkal (Fotó: Heidi Klum)
Az Ausztrál Nagydíjon 3. helyen végző Sebastian Vettelnek bizonyára jólesik, hogy autója névadója elégedett az eredménnyel.

Mint arról a múlt héten beszámoltunk: a Formula–1 versenysorozat világbajnoki címvédője, Sebastian Vettel idén is egy szép hölgyről nevezte el a versenyautóját. Az idei „keresztanya", Heidi Klum pedig köszönte szépen a kedves gesztust, miszerint az újabb vb-címre is esélyes négykerekű Hungry Heidi (Éhes Heidi) névvel fog száguldani, amire az idénynyitó Ausztrál Nagydíj után reagált.

„Jó lesz ez, Sebastian, csak így tovább! (Fotó: bild.de)
„Jó lesz ez, Sebastian, csak így tovább! (Fotó: bild.de)

A német topmodell és üzletasszony az egyik közösségi oldalon megosztott képpel és egy rövid üzenettel („Gratulálok Vettelnek és Hungry Heidinak"). Így már biztosan könnyebben fog Vettel megbarátkozni ezzel a harmadik hellyel.

A kedves kis történetet tálaló Bild azért a futam után nem volt rest lecsapni a névadás kínálta magas labdát: beszámolójuknak ugyanis „Az éhes Heidi felzabálta Vettel gumijait Melbourne-ben" címet adták, utalva arra, hogy német pilótát a gyorsan elkopó abroncsok fosztották meg a jobb eredmény lehetőségétől. Heidi, Heidi, hát ennyire csak nem lehetsz éhes...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik