Csókolom, Sosemleszelegyedül lejöhet játszani?

Vágólapra másolva!
2015.01.20. 21:25
null
Két szőke, egyenruha – Karoline YNWA és anyukája, Eirin Isabell Iversen talpig meccsszerelésben (fotó: dagbladet.no)
Ismer olyan szolnoki kosárlabdadrukkert, aki újszülött fiának a FavFakFat (Favilla, fakanál, fatányér, meghalok a, meghalok az Olajért!) keresztnevet adta? Esetleg szombathelyi szülőket, akik ikergyermekei közül az egyik Havégigmegyafőut, a másik Cánegyfocistagyerek névre hallgat? El tudja képzelni, hogy egy ferencvárosi szurkoló minden este ZöZaZöSa (Zöld zászlók, zöld sasok, magasan szárnyaljatok) nevű lányának olvas esti mesét? Egyik sem? Akkor mutatunk egy norvég kislányt, akit You'll never walk alone-nak hívnak!

Egy dilihopp norvég férfi megveszekedett Liverpool-rajongóként elhatározta, születendő gyermekét valamilyen úton-módon kapcsolatba hozza imádott csapatával. Ha fiú lett volna a baba, Gerrardnak nevezte volna el. Ám hogy ne legyen ilyen egyszerű a helyzet, kislányt kapott.

Ekkor azonban váratlan segítséget kapott a feleségétől, aki – bár nem különösebben érdeklődik a labdarúgás iránt, s ha mégis, akkor is inkább a Tromsö hozza lázba – kitalálta az eszményi megoldást: így lett az ártatlan csöppség neve YNWA.

A név természetesen az FC Liverpool világszerte ismert szurkolói nótája, vagyis a You'll never walk alone (magyarul: Sosem leszel egyedül) címének a rövidítése. A most négyéves lánykának az a szerencséje, hogy a szülei adtak neki egy kevésbé különleges, viszont garantáltan csúfolásmentes keresztnevet.

Szóval, ha valaki majd nagyjából tizenöt év múlva egy Karoline YNWA Iversen nevű norvég lánynak csapja a szelet, jobb ha tudja, egy Chelsea–Aston Villa meccsbelépővel nem rúghat labdába.

Amúgy tudják, mit kap ajándékba YNWA az ötödik születésnapjára? Annyit segítünk, hogy a megfejtést az Anfielden kell keresni…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik