Csaj-vb: Messi vagy CR párja legyen az első döntős?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.08. 10:25
Közeleg a végjáték a csaj-vb-n is, már az elődöntőnél járunk. Ki legyen az első döntős: Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo párja? Antonella Roccuzzo–Georgina Rodríguez az első elődöntőben!


A 33 éves Cristiano Ronaldo nőügyei visszatérő témát jelentettek a Sportszelep hasábjain, hosszú ideig ez egyet jelentett Irina Sejk szerepléseivel is – a pár tagjai 2015 januárjában azonban külön utakra tértek.

A portugál klasszis 2017 januárjában az Aranylabda-gálán mutatkozott először közösen jelenlegi barátnőjével, Georgina Rodríguezzel, akitől novemberben kislánya – Alana Martina – született.

Ő már a negyedik gyermeke a portugál futballistának. Az első három (a 2010-ben született Cristiano Ronaldo Jr., illetve a 2017 júniusában született ikerpár, Eva Maria és Mateo) édesanyjairól nincsenek információk, a hírek szerint béranyáktól születtek. A legidősebb fiú ugyanakkor még szeretne testvéreket, összesen hatot, és Cristiano Ronaldónak is tetszik a hetes szám…

Consejos de mejores playlists para entrenar?

1.3m Likes, 5,005 Comments - Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on Instagram: "Consejos de mejores playlists para entrenar? "


AntonellaRoccuzzót aligha kell bemutatni a legnagyobb futballrajongóknak, hiszen az ötszörös aranylabdás Lionel Messi kedveseként elég régóta benne van a köztudatban.

Az argentin klasszis már ötéves kora óta ismeri Antonellát, aki Messi gyerekkori jó barátja, Lucas Scaglia unokatestvére.

A fiatalok 2008 óta vannak együtt, de csak 2009 januárjában erősítette meg a futballista, hogy valóban egy párt alkotnak. Azóta három fiuk született, Thiago (2012-ben), Mateo (2015-ben) és Ciro (2018).

Antonella két északi szépséget győzött le, méghozzá sokkolóan nagy fölénnyel, Cristiano Ronaldo kedvese pedig Shakira után az orosz vb-követen is továbbküzdötte magát.



A BELGA SZÉPSÉGKIRÁLYNŐVEL LETT TELJES A NÉGYES

A negyeddöntő utolsó felvonásán Carrasco szépségkirálynő párja legyőzte Lewandowski feleségét, így vele lett teljes az elődöntő mezőnye.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik