HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.06 10:14 Frissítve: 2018.07.06 10:15

Csaj-vb: Carrasco szépségkirálynő felesége vagy Lewandowski párja?

Már csak egy meccs van hátra a csaj-vb negyeddöntőjéből, ezen pedig kiderül, melyik szépség lesz a negyedik elődöntős. A belga szépségkirálynő Noémie Happart volt az első kör legnépszerűbb versenyzője, de vajon a harcos Anna Lewandowskát is megveri?

HIRDETÉS
GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

Anna Lewandowska 1988 szeptemberében született Varsóban. A 29 esztendős hölgy rendkívül sikeres karate-pályafutást tudhat magáénak – a felnőttek között három világbajnoki éremmel büszkélkedhet, míg különböző korosztályokban hat Európa-bajnoki medáliát szerzett. A lengyelországi viadalokon Lewandowska összesen 29 érmet gyűjtött be az elmúlt évek során. 

Az egészséges életmód híve, rendszeresen ad táplálkozással és a megfelelő edzéssel kapcsolatos tanácsokat. 2016 augusztusa óta ráadásul a lengyel parasportok javításában és népszerűsítésében is aktívan segédkezik, ő ugyanis a Lengyel Olimpiai Parasportszövetség elnöke.

Férjével, Robert Lewandowskival jelenleg is van egy saját vállalkozása, amely egészséges élelmiszerek előállítására szakosodott – a pár egyébként már a jövőre is gondol, a hírek szerint további saját márkákat terveznek piacra dobni.

Anna Lewandowska és Robert Lewandowski 2013 júniusában kelt egybe – a szerelmeseknek 2017 májusában született meg az első gyerekük, aki a Klara nevet kapta.

A harcos szépség az első körben David Ospina modell párját intézte el alaposan, a szavazatok valamivel több mint 70 százalékát kapta meg.

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)

 

A februárban Kínába igazoló Yannick Carrasco párja, Noémie Happart 1993-ban látta meg a napvilágot, húsz évvel később pedig már Belgium legszebb nőjének választották meg, így indulhatott a Miss Universe és Miss World választásokon is, utóbbin a 20. helyen végzett.

A szőke hajú, zöld szemű Noémie beszél angolul, hollandul és franciául is, pszichológiát hallgat a liege-i egyetemen, szeret fényképezgetni, utazni és táncolni is.

A fiatalok egy bárban találkoztak először egymással, és érdekesség, hogy a modell sem tudta Carrascóról, hogy futballista, s a sportoló sem tudta, hogy a hölgy is híresség – egészen az ötödik randiig fogalmuk sem volt, hogy ismert személyiség a másikuk. Tavaly júniusban mondták ki a boldogító igent egymásnak – a szűk körben ünnepelt jeles nap költségvetése a hírek szerint mintegy félmillió euró (160 millió forint…) volt!

Noémie az első kör legkedveltebb versenyzőjének számított olvasóink körében, és a voksok közel háromnegyedét begyűjtve „fektette két vállra” Dele Alli kedvesét.


NEYMAR PÁRJA A HARMADIK ELŐDÖNTŐS

Neymar párja, Bruna Marquezine került be amúgy harmadikként a legjobb négy közé, mivel a voksok 73 százalékát begyűjtötte a svéd szépség ellen. Nehéz nem észrevenni a kapcsolatot a szavazatok és a futballisták népszerűsége között eddig, hiszen az első három helyen Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar kedvese került be...

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)
Így állunk most

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.21 20:46:25

Sportszelep nemzetisport.hu

Azt nem lehet mondani, hogy Mariano Díaz kedvese szégyenlős lenne…

2018.09.14 21:17:38

Sportszelep nemzetisport.hu

Nem a sportolók kerültek a címlapokra a profi vb-címmérkőzés kapcsán…

2018.09.12 15:30:56

Sportszelep nemzetisport.hu

Annabelle Varane versenyben maradt a 2019-es Miss Franciaország címért.

2018.09.08 11:37:21

Sportszelep nemzetisport.hu

Több mint egy évig voltak egy pár, ám innentől külön utakon folytatják Adil Ramival.

2018.09.05 11:49:04

Sportszelep nemzetisport.hu

A portugál klasszist láthatóan csak a pályán stresszeli, hogy nem jön az első gól a Juvénál.

HIRDETÉS
HIRDETÉS