HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.18 10:31 Frissítve: 2018.06.18 11:02

Csaj-vb: Carrasco szépségkirálynő felesége vagy Alli barátnője?

Anglia és Belgium is nekivág a labdarúgó-világbajnokságnak, úgyhogy ezúttal a G-csoport nagyágyúinak legszebb oldalbordáit mutatjuk be. Yannick Carrasco modell kedvese vagy Dele Alli párja jusson be a negyeddöntőbe?

HIRDETÉS
GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)

 

A februárban Kínába igazoló Carrasco párja, Noémie Happart 1993-ban látta meg a napvilágot, húsz évvel később pedig már Belgium legszebb nőjének választották meg, így indulhatott a Miss Universe és Miss World választásokon is, utóbbin a 20. helyen végzett.

A szőke hajú, zöld szemű Noémie beszél angolul, hollandul és franciául is, pszichológiát hallgat a liege-i egyetemen, szeret fényképezgetni, utazni és táncolni is.

A fiatalok egy bárban találkoztak először egymással, érdekesség, hogy a modell sem tudta Carrascóról, hogy futballista, és a sportoló sem tudta, hogy a hölgy is híresség – egészen az ötödik randiig azt sem tudták, hogy ismert személyiség a másikuk. Tavaly júniusban mondták ki a boldogító igent egymásnak – a szűk körben ünnepelt jeles nap költségvetése a hírek szerint mintegy félmillió euró (160 millió forint…) volt!

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)A belga szépség ellenfele Ruby Mae. Dele Alli és hosszú combú barátnője 2016 óta alkot egy párt, és bár a futballista kedvese még csak 23 éves, már jelentős modellmúlt áll mögötte.

Ruby Mae jelenleg a Boss Models Management szárnyai alatt pallérozódik (korábban a Dolce & Gabbana vagy a Chanel égisze alá is tartozott), és egyre keresettebb modellnek számít – amihez persze az Allival való kapcsolata sem hátrány.

MEGVAN A MÁSODIK TOVÁBBJUTÓ

A második párban Andreas Christensen párja, Katrine Friis fölényesen – több mint háromszor annyi voksot begyűjtve – múlta felül Raphaël Varane igéző szemű nejét, Camille Tytgat-t.

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.18 12:05:16

Sportszelep nemzetisport.hu

Angelina Heger most először posztolt közös fotót a magyar válogatott labdarúgóval.

2018.07.17 10:19:49

Sportszelep nemzetisport.hu

A vb legjobb fiatal játékosának megválasztott PSG-támadó május óta randizik vele.

2018.07.11 15:01:54

Sportszelep nemzetisport.hu

Messi és Carrasco kedvese is jobbnak bizonyult, de a dobogó még meglehet.

2018.07.05 16:39:10

Sportszelep nemzetisport.hu

Noémie Happart volt az első kör legnépszerűbb versenyzője – de bejut a négy közé?

HIRDETÉS
HIRDETÉS