HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.24 10:26 Frissítve: 2018.06.24 11:56

Csaj-vb: Lewandowski „harcos” párja vagy Ospina modell kedvese?

Ahogy az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, úgy a pályán kívül is óriási a harc: ezúttal a H-csoport nagyágyúinak párjait mutatjuk be, olvasóink pedig szavazhatnak, hogy Robert Lewandowski gyönyörű felesége, vagy David Ospina bájos társa jusson-e be a negyeddöntőbe.

HIRDETÉS
GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

Anna Lewandowska 1988 szeptemberében született a lengyelországi Varsóban. A 29 esztendős hölgy rendkívül sikeres karate-pályafutást tudhat magáénak – a felnőttek között három világbajnoki éremmel büszkélkedhet, míg különböző korosztályokban hat Európa-bajnoki medált szerzett. A lengyelországi viadalokon Lewandowska összesen 29 érmet gyűjtött be az elmúlt évek során. 

Az egészséges életmód híve, rendszeresen ad táplálkozással és a megfelelő edzéssel kapcsolatos tanácsokat. 2016 augusztusa óta ráadásul a lengyel parasportban javításában és népszerűsítésében is aktívan segédkezik, ő ugyanis a Lengyel Olimpiai Parasportszövetség elnöke.

Férjével, Robert Lewandowskival jelenleg is van egy saját vállalkozása, amely egészséges élelmiszerek előállítására szakosodott – a pár egyébként már a jövőben is gondolkozik, a hírek szerint további saját márkákat terveznek piacra dobni.

Anna Lewandowska és Robert Lewandowski 2013 júniusában kelt egybe – a szerelmeseknek 2017 májusában született meg első gyereke, aki a Klara nevet kapta.

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)

 

David Ospina lélegzetelállító kedveséről, Jesica Sterlingről szinte semmit sem lehet tudni azon kívül, hogy hazájában, Kolumbiában modellkedik. Ami biztos, hogy a pár tíz éve van együtt (noha már évekkel korábban megismerték egymást), életüket 2012-ben hivatalosan is összekötötték. Két gyermekük van: egy kislány Dulce María, valamint egy kisfiú, Maximiliano.

Noha talán nem túl kedves, de nyugodtan kijelenthetjük, Ospina 2013-as Arsenalhoz való igazolásakor a brit lapok kis túlzással többet cikkeztek a kolumbiai kapus feleségéről, mint magáról a futballistáról. Jesica a 2014-es világbajnokságra is elkísérte párját, s ezúttal sem maradhatott el, hogy a helyszínről szurkolja végig szerelme meccseit.KÖZBEN MEGVAN AZ ÖTÖDIK NEGYEDDÖNTŐS IS

A pályán kívül már nem döntetlennel zárult a brazil–svájci csata, Neymar kedvese Bruna Marquezine egészen magabiztosan, (893–527) legyőzte Granit Xhaka párját, Leonitát.

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)
HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.18 12:05:16

Sportszelep nemzetisport.hu

Angelina Heger most először posztolt közös fotót a magyar válogatott labdarúgóval.

2018.07.17 10:19:49

Sportszelep nemzetisport.hu

A vb legjobb fiatal játékosának megválasztott PSG-támadó május óta randizik vele.

2018.07.11 15:01:54

Sportszelep nemzetisport.hu

Messi és Carrasco kedvese is jobbnak bizonyult, de a dobogó még meglehet.

2018.07.05 16:39:10

Sportszelep nemzetisport.hu

Noémie Happart volt az első kör legnépszerűbb versenyzője – de bejut a négy közé?

HIRDETÉS
HIRDETÉS