Csaj-vb: Lewandowski „harcos” párja vagy Ospina modell kedvese?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.24. 10:26
Ahogy az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, úgy a pályán kívül is óriási a harc: ezúttal a H-csoport nagyágyúinak párjait mutatjuk be, olvasóink pedig szavazhatnak, hogy Robert Lewandowski gyönyörű felesége, vagy David Ospina bájos társa jusson-e be a negyeddöntőbe.


Anna Lewandowska 1988 szeptemberében született a lengyelországi Varsóban. A 29 esztendős hölgy rendkívül sikeres karate-pályafutást tudhat magáénak – a felnőttek között három világbajnoki éremmel büszkélkedhet, míg különböző korosztályokban hat Európa-bajnoki medált szerzett. A lengyelországi viadalokon Lewandowska összesen 29 érmet gyűjtött be az elmúlt évek során.

Az egészséges életmód híve, rendszeresen ad táplálkozással és a megfelelő edzéssel kapcsolatos tanácsokat. 2016 augusztusa óta ráadásul a lengyel parasportban javításában és népszerűsítésében is aktívan segédkezik, ő ugyanis a Lengyel Olimpiai Parasportszövetség elnöke.

Férjével, Robert Lewandowskival jelenleg is van egy saját vállalkozása, amely egészséges élelmiszerek előállítására szakosodott – a pár egyébként már a jövőben is gondolkozik, a hírek szerint további saját márkákat terveznek piacra dobni.

Anna Lewandowska és Robert Lewandowski 2013 júniusában kelt egybe – a szerelmeseknek 2017 májusában született meg első gyereke, aki a Klara nevet kapta.

December 31st, 2018 #magicday #lastday #familytime my @elisabettafranchi

22.3k Likes, 93 Comments - Administradora De Empresas (@jesysterling) on Instagram: "December 31st, 2018 #magicday #lastday #familytime my @elisabettafranchi"


David Ospina lélegzetelállító kedveséről, Jesica Sterlingről szinte semmit sem lehet tudni azon kívül, hogy hazájában, Kolumbiában modellkedik. Ami biztos, hogy a pár tíz éve van együtt (noha már évekkel korábban megismerték egymást), életüket 2012-ben hivatalosan is összekötötték. Két gyermekük van: egy kislány Dulce María, valamint egy kisfiú, Maximiliano.

Noha talán nem túl kedves, de nyugodtan kijelenthetjük, Ospina 2013-as Arsenalhoz való igazolásakor a brit lapok kis túlzással többet cikkeztek a kolumbiai kapus feleségéről, mint magáról a futballistáról. Jesica a 2014-es világbajnokságra is elkísérte párját, s ezúttal sem maradhatott el, hogy a helyszínről szurkolja végig szerelme meccseit.



KÖZBEN MEGVAN AZ ÖTÖDIK NEGYEDDÖNTŐS IS

A pályán kívül már nem döntetlennel zárult a brazil–svájci csata, Neymar kedvese Bruna Marquezine egészen magabiztosan, (893–527) legyőzte Granit Xhaka párját, Leonitát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik