Cé anyukája elárulta fia két gyerekkori becenevét. Miért nem lepődtünk meg?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.17. 18:20
null
Dolores Aveiro lelkesen mesélt kisfiáról (forrás: sport.es)
Cé Ronaldo anyukája elmesélte, hogy fia a házi feladat megírása helyett kiszökött az ablakon focizni.

Egy brit tévéadó több napot töltött el Cristiano Ronaldóval és családjával, hogy megmutathassák a portugál sztár magánéletének eddig rejtett elemeit is.

A műsorban szóhoz jutott az anyuka, Dolores Aveiro is, aki mesélt néhány régi dolgot Cé gyerekkoráról. A család igazi „ura" elmondta, hogy Cristianónak kétféle beceneve is volt. Az egyik nem szorul különösebb magyarázatra, magyarul kb. „picsogó" lenne a bizonyára könnyen sírva fakadó kisfiú gúnyneve. A másik becenév a „méhecske" volt.

Dolores Aveiro így emlékezett vissza egy-két történetre:

„Amikor focizott a barátaival, és nem tudtak gólt lőni, sírva fakadt. Nagyon könnyen elszomorodott. A csapattársai „picsogónak" vagy „méhecskének" hívták, az utóbbinak azért, mert senki sem tudta lefogni."

Cristiano a tanulásban nem volt éppen élenjáró.

„Amikor hazaért, azt mondtam neki, hogy menjen rögtön házi feladatot csinálni. Ő azonban mindig azt felelte, hogy nem adtak fel semmit, semmi dolga nincs. Nekiálltam vacsorát főzni, mire felkapott egy gyümölcsöt, kiugrott az ablakon, és már szaladt is focizni egészen este kilencig vagy fél tízig."

Maga Cé a műsorban elmondta, hogy teljesen normális embernek tartja magát, és ha osztályozni kellene magát, 9-est adna. „Mivel a tízes a maximum, én csak 9-es vagyok, mert mindig lehet javulni. Nem vagyok tízes. Jó legyen a mentalitásom, szorgalmasan edzek, ez a legfőbb célom."

„Az életben teljesen normális ember vagyok, helyes dolgokat cselekszem, és jól végzem a dolgomat. Futballista vagyok, és azt szeretném, ha az embereket ez boldoggá tenné."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik