Cavani nehezen magyarázható képpel búcsúzott Nápolytól

Vágólapra másolva!
2013.08.10. 13:05
null
(Forrás: Corriere dello Sport)
Az olaszországi futballtrendeknek megfelelően, a Napolit a nyáron a PSG kedvéért elhagyó sztárcsatár, Edinson Cavani kibérelte egy népszerű napilap egész oldalát, hogy ott mondjon köszönetet a nápolyi klub rajongóinak az együtt töltött elmúlt három évért, a sok-sok gólért cserébe kapott mérhetetlen szeretetért. Az ötlet jó, a gesztus kedves, de miért nem szólt valaki az uruguayi gólvágónak, hogy mindezt egy fájdalmasan bárgyú képpel készül megtenni?

A francia bajnokság nyitányával, az 1–1-re végződött Montpellier–PSG találkozóval egy napon, a Corriere dello Sport hasábjain megjelent tisztelgésben ezt üzente Cavani a klub szurkolóinak: „1000 felejthetetlen nap, 104 közösen átélt különleges pillanat. Örökre a szívembe zártalak titeket, köszönöm a sok-sok szeretetet, köszönök mindent, Nápoly!”

Az 1000 együtt töltött nap a délolasz klubnál töltött három szezonra, a 104 különleges pillanat pedig a szerzett gólokra utal. De miért ez a kép?

Válaszolni mindössze egy értetlenkedő fejrázással tudunk, magyarázatként talán annyi, hogy Cavani előszeretettel dobál csókokat egy-egy gólja után, vélhetően ezt szerette volna átadni a fotón is. Bár nekünk inkább úgy tűnik, mintha egy láthatatlan cigarettát szívna, esetleg egy bogár csípte volna szájon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik