Egy szerencsés arab megnyerheti Mancini legendás sálját

Vágólapra másolva!
2013.03.19. 12:22
null
Ecco la mia sciarpa! (Fotó: Action Images)
Egy abu-dzabi pláza lecsapott a Manchester City menedzserének legendás ruhadarabjára: az aláírt sálat egy szerencsés pályázó viheti majd haza.

Most aztán tényleg jó az Arab Emírségekben élő Manchester City-drukkernek lenni! Az Abu Dzabiban található Marina Mall plázában üzemelő CityStore áruház ugyanis megkapta a jogot, hogy a szezon végén kisorsolja Roberto Mancini dedikált kék-fehér sálját – írja a sport360.com honlap. Ehhez nem kell mást tenni, mint beugrani a nevezett üzletbe, és kitölteni a jelentkezési lapot. Szóval, ha valaki éppen arra jár...

Mancini sálja nem akármilyen sál: a Citynél történt munkába állása óta szinte eggyé vált a menedzserrel. A hűvös angol időjárást nehezen viselő olasz tréner szinte egész évben a szabad szemmel is jól láthatóan puha és meleg sállal óvja egészségét.

„Mindenki láthatja, aki Manchester City-meccset néz, amint Mancini az oldalvonal mellett áll a sállal a nyakában. Nagyszerű dolog, hogy aláírva elküldi nekünk, és egyikünk megnyerheti" – idézi a lap az egyik első pályázót, Feiszal al-Dzsunaibit. – Persze itt nem igazán szokott elég hideg lenni ahhoz, hogy viselni lehessen a sálat, de egy igazán szép ereklye lenne a szobám falán. És biztos vagyok benne, hogy minden itteni City-drukker szeretné megkaparintani."

Az abu-dzabi CityStore-ba kell beugrani a nagy nyereményért (Fotó: offexploring.com)
Az abu-dzabi CityStore-ba kell beugrani a nagy nyereményért (Fotó: offexploring.com)

A dedikált sál már meg is érkezett a City abu-dzabi ajándékboltjába, ahol közszemlére van téve. A CityStore nem csak az ország egyetlen hivatalos Manchester City ajándékboltja, de itt üzemel a hivatalos rajongói klub is, és pénzesebb drukkerek (akikből viszonylag több akad arrafelé) itt tudják megvenni a klub által kínált mérkőzés csomagokat (repülőjegy, belépő, szállás, stadiontúra, stb.).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik