A meccset megbénító nyest egy játékost is megharapott

Vágólapra másolva!
2013.03.11. 10:52
Egy rakoncátlan nyest rohant be a pályára és bénította meg percekre a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Super League (Szuperliga) vasárnap délutáni, Thun–Zürich találkozóját.

Főhősünk, miután futott egy egészséges kört a kiváló minőségű gyepen, a játékvezető folytatást jelző sípszavának pillanatában még visszatért egy kis rendbontásra. De nem utoljára! Egy hálóval próbálták elkapni a komoly lábmunkával dolgozó nyestet, de minden módszer eredménytelennek tűnt, amíg Loris Benito, a vendég Zürich hátvédje bravúros vetődésével a kezei közé nem kaparintotta. A szabadulni próbáló állat ijedtében megharapta Benito ujját.

Miközben a vérző játékost orvosok látták el, a nyest második alkalommal is visszafutott a pályára, ami már egészen komikussá tette az elmúlt perceket. Ezúttal a kapus vetett véget az ámokfutásnak, s kesztyűjének köszönhetően a harapástól sem kellett tartania.

Végül a hiperaktív nyestet eltávolították a pálya közeléből, és a videó feltöltőjének pedig volt egy olyan zseniális ötlete, hogy a történetet Benny Hill – a hangulathoz erősen kapcsolódó – dallamaival turbózza fel. A mérkőzést egyébként 4–0-ra a vendég Zürich nyerte meg, a pletykák szerint a fölényes siker örömére a klubvezetés azon is elgondolkodott, hogy az oroszlán mellé a nyestet is kabalaállatai közé fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik