Nője kibeszélte a stadionszexet, kirakta a Dinamo Zagreb

Vágólapra másolva!
2013.01.07. 14:36
Így jár az, akinek a barátnője szép, de nem okos: Dino Drpicet anno átadó listára tette a klubja, miután a csaja elmesélte, mit műveltek a Maksimirban.

Nives Celzijus 2009-ben elintézte, hogy barátja, Dino Drpic, a Dinamo Zagreb futballistája, a jövőben már ne legyen a horvát főváros patinás klubjának alkalmazottja. A modellként dolgozó, és keresetét állandó tévészereplésekkel kiegészítő szépség egy tévéinterjúban elmesélte, hogy töltöttek el egy pásztorórát az üres Maksimir Stadionban.

„Dino elintézte, hogy az alkalmazottak felkapcsolják a stadion össze reflektorát, és végre teljesülhetett az álma: a kezdőkörben szeretkeztünk" – hangzott a szerény vallomás.

Az pedig csak most derült ki, hogy a Dinamo 2009-ben nem azért adta hirtelen kölcsön Drpicet a Karlsruhénak, mert elégedetlenek voltak a teljesítményével, hanem emiatt a néhány kellemes perc miatt, amivel, a klub álláspontja szerint, megsértette az egész Dinamo Zagrebet.

Azóta egyébként nincs róla hírünk, hogy a pár a játékos állomáshelyein (Karslruhe, Athén, Lutskban vagy Rijekában) is használta volna nem rendeltetésszerűen a gyepet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik