Balotelli végleg szakított Raffaellával - képek

Vágólapra másolva!
2012.11.16. 09:21
null
Spontán turkálás a mamával (Forrás: Daily Mail)
Egész évben erről zengedeztek a lapok, köztük mi is... Mi van Raffaellával és Balotellivel? Szétmentek? Kibékültek? DNS-vizsgálat? Szent a béke? Lesz még gyerek? Ha erre valaki azt mondja, hogy gázos, akkor annak alighanem igaza van. Már vágjuk a centit a szülésig, hiszen még a szülőszoba küszöbén is visszatérhet a Manchester City fenegyereke Raffaella Ficóhoz. Az már meredek lenne, de ki tudja... Arról nem is beszélve, hogy ha netán mégsem egy fekete gyerek bújna elő a szép Raffaella hasából...

Most, hangsúlyozzuk, most úgy áll a helyzet, hogy végleg (???) szakítottak. A fényképek tanúsága szerint Raffaella boldog, nyugodtan válogat az üzletben. Ugye nyilvánvaló, hogy nem lesifotókról van szó... A kismama meghívta a sajtót, hogy örökítsék meg, amint gyerekruhákat vásárol.

Raffaella Fico gyerekruhát válogat (forrás: Daily Mail)
Raffaella Fico gyerekruhát válogat (forrás: Daily Mail)
Sőt még a bratyó is besegített (forrás: Daily Mail)
Sőt még a bratyó is besegített (forrás: Daily Mail)

Pedig micsoda hegyeket és völgyeket ért meg ez a kapcsolat! Kezdve a rendőrséget sem nélkülöző szakítástól a visszatérésig. És emlékeznek, hogy Mario DNS-vizsgálatot követelt? Aztán mégsem. Kéz a kézben andalogtak alig egy hónapja. Mit is mondott akkor Baló?

„Úgy döntöttem, hogy újrakezdem Raffaellával. A DNS-tesztet nem végezzük el. Bárki mással kapcsolatban azonnal elvégeztettem volna. Raffaellával azonban nem.”

Hát, eddig tartott a szerelem. A hét elején a pár búcsút intett egymásnak.

„Raffaella azt reméli, most, hogy Mario elhúzott, rendbe jönnek a dolgai. Összekaptak azon is, hogy hol szüljön Raffaella, mert Mario azt akarta, hogy Manchesterben, a lány viszont Olaszországban, a szüleihez közel szerette volna” – mesélte Fico egyik barátnője.

Lenyugodni látszanak a kedélyek, de ki tudja, valami azt súgja nekünk, egyáltalán nem biztos, hogy ez volt az utolsó hír a párról.

Eközben Mario Balotelli az olasz válogatottal múlatta az időt (Forrás: Daily Mail)
Eközben Mario Balotelli az olasz válogatottal múlatta az időt (Forrás: Daily Mail)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik