11 éve növeszti a haját, csak akkor vágja le, ha bajnok lesz a Liverpool

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.23. 16:27
null
Ukë Krasniqinek két álma válhat valóra egyszerre (Forrás: republika.mk)
Az angol bajnokságban jelenleg éllovas és a végső sikerre legesélyesebb Liverpool 24 éve vár a klub 19. bajnoki aranyérmére. Ukë Krasniqi, a csapat koszovói szimpatizánsa „csak” 2003 óta, de rendkívül kitartóan.

Krasniqi 11 évvel ezelőtt megfogadta, addig nem vágatja le a haját, míg kedvenc futballklubja meg nem nyeri következő angol bajnoki címét. Az azóta eltelt időben szinte minden létező trófeát elhódított a Pool, kivéve a Premier League-serleget, így a drukker göndör fürtjei szép hosszúra nőttek. 2014 áprilisában azonban minden eddiginél közelebb került egy régen várt bejelentkezéshez a fodrásznál.

„2003 óta folyamatosan növesztem a hajam. Mindent megnyertünk, kivéve a bajnokságot. Most minden korábbinál közelebb kerültük a hőn áhított célhoz. Ha a csapat az utolsó forduló előtt bebiztosítja az aranyat, akkor sem vágatom le a hajam. Meg akarom tartani az utolsó játéknapig, mikor Steven Gerrard a magasba nem emeli a trófeát" – idézi a helyi Republika.mk a hűséges és kitartó drukkert.

Sapkában az Anfielden (Forrás: republika.mk)
Sapkában az Anfielden (Forrás: republika.mk)

Ön tett már különös fogadalmat kedvenc csapata következő győzelme, bajnoki címe, kupasikere esetére? Ha igen, mesélje el nekünk a hozzászólások között vagy küldjön képet és történetet az nsonline@nemzetisport.hu e-mail címre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik