Valencia: végleg elhagyja a klubot az argentin válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.26. 19:44
Távozik a Valencia labdarúgócsapatától Fernando Gago. Az argentin válogatott középpályás nevelőegyesületében, a Boca Juniorsban folytatja a pályafutását, amely 1.7 millió eurót fizetett érte a spanyol élvonalbeli együttesnek.

A 27 esztendős futballista 2007 januárjában hagyta el a Bocát a Real Madrid kedvéért, amelyet négy és fél idényen át erősített. A „királyiak” ezt követően egy szezonra kölcsönadták az argentin válogatott középpályást a Romának, majd tavaly nyáron a Valencia végleg megvásárolta a játékjogát.

Gago azonban a „denevéreknél” sem találta meg a számításait, így idén januárban hat hónapra – ismét kölcsönbe – a hazája élvonalában szereplő Vélez Sarsfieldhoz került.

A kétszeres spanyol bajnok, egyszeres U20-as világbajnok labdarúgó júliusban visszatért a Valenciához, amely viszont a továbbiakban sem tartott igényt a játékára, ezért végleg megszabadult tőle.

A Gago által korábban már 16 éven át szolgált Boca Juniors nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyi időre láncolta magához régi-új játékosát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik