Real: Talán nem ez volt a legmegfelelőbb pillanat, de… – CR

Vágólapra másolva!
2018.05.28. 11:16
null
Cristiano Ronaldo csak őszinte volt (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid extraklasszisa nem bánja, hogy kétes nyilatkozatot tett szombat este, miután csapata megnyerte a Bajnokok Ligája döntőjét.

 

„Nagyszerű volt a Real Madridnál lenni! A következő pár napban majd bővebben beszélek még erről, most élveznünk kell a sikert. Az egyes játékosok jövője nem fontos, az a lényeg, hogy történelmet írtunk” – nyilatkozta a portugál szupersztár a Liverpool elleni 3–1-es győzelmet követően.

Cristiano Ronaldo szavai természetesen óriási vihart kavartak, sokan már kész tényként kezelik a távozását. CR most elmondta, talán nem a legjobbkor tett ilyen kétes megjegyzést, ám nem bánja.

„Akkor beszéltem, amikor talán nem kellett volna, ám valami történni fog. Talán nem ez volt a legmegfelelőbb pillanat, de én csak őszinte voltam. A héten elárulok valamit, mert a szurkolók mindig támogattak, és a szívembe zártam őket. Nem beszélek sokat, de amikor eljön az idő, akkor beszélni fogok.”

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
Real Madrid
(spanyol)Liverpool (angol) 3–1 (0–0)
Kijev, Olimpiai Stadion.V: Milorad Mazsics (szerb)
REAL MADRID: K. Navas – Carvajal (Nacho, 37.), Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Isco (Bale, 61.), Benzema (Asensio, 89.), C. Ronaldo.Vezetőedző:Zinédine Zidane
LIVERPOOL:Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Milner (Can, 83.) – Szalah (Lallana, 30.), Firmino, Mané.Menedzser:Jürgen Klopp
Gólszerző: Benzema (51.), Bale (64., 83.), ill. Mané (55.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik