Real: nem hosszabbítják meg Khedira szerződését - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.19. 20:25
A spanyol Cadena SER rádiócsatorna információi szerint a Real Madrid labdarúgócsapata nem hosszabbítja meg Sami Khedira 2015 nyarán lejáró szerződését.

A német labdarúgó a 2013–2014-es szezon nagy részét sérülése miatt kihagyta. Abban az időszakban, amikor Khedira csak a partvonalon kívülről figyelhette társait, a klub – egyfajta gesztusként, a bizalom jeleként – új megállapodást kínált neki, ám a játékos ügynökei nem adtak pozitív választ a megkeresésre.

Mostanra azonban változott a helyzet, Khedira szerződése 2015 júniusában lejár a klubbal, a középpályás képviselői nyitottak lennének a tárgyalásra, ám most – a Cadena SER rádiócsatorna információi szerint – a klub visszakozik.

Khedira José Mourinhónál még a Real Madrid alapembere volt, de Carlo Ancelottinál körön kívül került, először sérülése, majd Toni Kroos érkezése miatt. Bár Luka Modric sérülése után valószínűleg több szerephez jut a német, ettől függetlenül minden bizonnyal távozik a klubtól.

Érdeklődőkben márpedig nincs hiány, az Arsenal, a Chelsea, a Milan és a Manchester United is szívesen látná soraiban Khedirát, akit a télen még pénzért, a nyáron azonban már ingyen szerződtethetnek a klubok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik