Real: Modric nagy bajban, 3-4 hónap kihagyás várhat rá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.18. 12:03
A vártnál még súlyosabb Luka Modric sérülése. A Real Madrid horvát labdarúgója – aki az Olaszország elleni Eb-selejtezőn szenvedett ágyéksérülést – várhatóan három-négy hónapig nem léphet pályára.

Az első diagnózisok még csak három-négy hetes kihagyást feltételeztek, majd Borisz Nemec, a horvátok csapatorvosa azt mondta, Modric hat-nyolc hétre partvonalon kívülre került, a legfrissebb információk szerint azonban három-négy hónap pihenő vár rá.

„Éles fájdalmat éreztem a combomnál – emlékezett az első félidő közepén történtekre Modric már Madridban. – És még mindig fájdalmaim vannak. Sajnálom, de a futball már csak ilyen.”Az első diagnózisok még csak három-négy hetes kihagyást feltételeztek, majd Borisz Nemec, a horvátok csapatorvosa azt mondta, Modric hat-nyolc hétre partvonalon kívülre került, a legfrissebb információk szerint azonban három-négy hónap pihenő vár rá.

„Éles fájdalmat éreztem a combomnál – emlékezett az első félidő közepén történtekre Modric már Madridban. – És még mindig fájdalmaim vannak. Sajnálom, de a futball már csak ilyen.”

Modric 20 mérkőzést is kihagyhat, 2015 februárjában térhet vissza. A horvát játékos pótlását Sami Khedirával vagy Asier Illarramendivel oldhatja meg Carlo Ancelotti.

Modric sérülése

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik