Real: a német középpályásért cserébe kapust ad a Chelsea?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.14. 15:37
Angol sajtóhírek szerint a Chelsea labdarúgócsapata is bejelentkezett a Real Madrid távozni vágyó német középpályásáért, Sami Khediráért, ráadásul a londoniak egy játékost is adnának a pénz mellé a transzfer keretein belül.

Az egybehangzó spanyol és angol sajtóhírek alapján lassan biztosra vehető, hogy a blancók német játékosa, Sami Khedira elhagyja a téli átigazolási időszakban Madridot. Sami Khedira elhagyja a téli átigazolási időszakban Madridot.

A védekező középpályást állítólag több angol klub és az AC Milan is figyeli, most pedig a lehetséges kérők közé a Chelsea is feliratkozott.

Az angolok szerint a madridiak korábban a Manchester United spanyol kapusát, De Geát szerették volna megszerezni, azonban az első érdeklődés után realizálták, a korábbi Atlético-kapust csak súlyos tízmilliókért tudnák Madridba csábítani, így gyorsan lemondtak róla.

A Chelsea azonnal a királyiak segítségére rohant az angolok szerint, és amennyiben a Real a télen átengedi Khedira játékjogát, a „kékek” a transzfer keretein belül Madridba költöztetik a Thibaut Courtois mellett a kispadra szoruló Petr Cechet.

A cseh kapus szerződése 2016 nyarán jár le Londonban, a transfermarkt.de szerint a piaci értéke 17 millió euró körül mozog, míg Khedira várhatóan 30 és 40 millió euró közötti összegért kelhet el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik