Real: Még Isten sem tehet mindenkinek a kedvére – CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.01. 23:12
null
Cristiano Ronaldo mindig ösztönösen cselekszik a pályán, igaz előfordul, hogy megbánja tetteit (Fotó: Action Images)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo szerint „még Isten sem tehet mindenki kedvére” és hozzáteszi, „azért teremtették, hogy a legjobb legyen”.

 

Bár azt túlzás lenne állítani, hogy a háromszoros aranylabdás élete szezonját futja a Real Madriddal, így is 25 találatnál jár minden sorozatot figyelembe véve. Cristiano Ronaldo beszélt a hibáiról is, de elmondása szerint ezek segítették abban, hogy felérjen a csúcsra.

„Mindenki azt gondolhat rólam, amit csak akar – mondta az El Mundónak a 30 éves gólvágó. – Én minden este nagyon tiszta lelkiismerettel fekszem le, és jól alszom.”

„Nem élhetünk annak megszállottjaként, hogy vajon mit gondolnak a többiek rólunk, máskülönben nem is élnénk egyáltalán. Még Isten sem tud mindenkinek a kedvére tenni”
– osztotta meg gondolatait a portugál sztár.

„A pályán ösztönösen cselekszem, nem megtervezetten. Azért teszem, mert nem szeretek veszíteni, de néha megbánom ezeket a tetteimet. Minden, amit eddig elértem a futballban azért sikerült, mert ilyen vagyok.”

Nem kérhetnének arra, hogy változzak meg. Ha arra kérnek, hogy fejlődjek, azt elfogadom, de változni nagyon nehéz. Néhányan szeretnek, néhányan utálnak engem, és azt mondják, hogy arrogáns vagyok, beképzelt meg ilyenek. Ez része a sikeremnek. Azért teremtettek, hogy a legjobb legyek” – zárta gondolatait Cristiano Ronaldo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik