Real Madrid: Zidane pihenteti CR-t az el Clásico előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.29. 17:25
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid támadója nem tagja a holnapi Cultural Leonesa elleni keretnek, így pihenhet a hétvégi el Clásico előtt.

Zinédine Zidane pihenőt adott a portugál világsztárnak, ezáltal a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőbe jutásáért vívott párharc visszavágóján a fővárosi gárda fiatal tehetségeinek is lehetősége nyílik a bizonyításra. A „blancók” 7–1-re diadalmaskodtak az első meccsen, így a francia szakember nyugodt szívvel adhat plusz pihenőidőt csapata sztárjának.

„A szerdai mérkőzés kihagyásával lehetősége nyílik Cristiano Ronaldónak arra, hogy teljes mértékben feltöltődjön szombatig” – mondta Zidane a sajtótájékoztatón.

„Tudjuk, hogy nyugodtan várhatjuk a visszavágót, hiszen nagy előnyre tettünk szert az első meccsen, azonban tisztelnünk kell az ellenfelet, valamint a szurkolóknak is szeretnénk örömet szerezni. A Cultural Leonesát erős csapatnak tartom. Jól képzett játékosaik meglepetést okozhatnak nekünk, ha nem koncentrálunk eléggé” – nyilatkozta a francia a visszavágót illetően.

Casemiro visszatérésére sem kell már sokat várni, ugyanis a középpályás felépült sérüléséből, és Zidane megerősítette, hogy játékperceket biztosít a brazil számára.

„Casemiro pályára lép. Hosszú kihagyás után ez lesz az első mérkőzése, szóval meglátjuk, hogyan érzi majd magát a szombati rangadóig. A holnapi meccsre azonban készen áll” – állítja a Real Madrid vezetőedzője.

A Real szerdán 19 órakor játszik a Király-kupában (Tv: DIGI Sport2), szombaton 16.15-kor kezdődik a barcelonai csúcsrangadója (Tv: Sport1).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik