Real Madrid: jóval a BL-döntő előtt jelentik be James távozását?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.16. 09:15
null
James Rodríguez elköszönt a Real Madrid szurkolóitól (Fotó: AFP)
Kolumbiai médiaértesülés szerint a spanyol élvonalbeli Real Madrid vasárnap bejelenti, James Rodríguez a Manchester Unitedben folytatja pályafutását.

 

 

Nem új keletű pletyka, hogy James Rodríguez a nyáron elhagyja a Real Madridot, s a Manchester Unitedhoz szerződik. A kolumbiai Radio Caracol arról számolt be, a királyi gárda május 21-én, vasárnap – a La Liga utolsó fordulójának napján – bejelenti a 25 esztendős középpályás távozását, aki állítólag már mindenben megegyezett José Mourinhóékkal.

A Real Madrid szerdán a Celta Vigo vendégeként, míg vasárnap a Málaga otthonában lép pályára a spanyol bajnokságban. A Juventus elleni Bajnokok Ligája-döntő június 3-án, szombaton lesz.

Az AS szerint azonban korántsem biztos, hogy ezen a héten lesz a bejelentés James ügyében. Mint írja, a Real Madrid vezetősége a cardiffi BL-döntőig nem hozza nyilvánosságra, mi lesz a 2014-es világbajnokság aranycipősével.

James Rodríguez 2014 nyarán – remek vb-szereplése után – igazolt Madridba. Érdekesség, a kolumbiai érkezése miatt (is) kellett távoznia Ángel Di Maríának, az argentin ugyancsak a Manchester Unitedbe szerződött a Realból.

Az 54-szeres kolumbiai válogatott futballista a legutóbbi, Sevilla elleni bajnokin elbúcsúzott a Santiago Bernabéu közönségétől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik