Real Madrid: CR megkapta - „A te nevetésed a mi szégyenünk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.09. 18:40
null
A madridi szurkolókat nem nyűgözte le CR partija (Fotó: As)
Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke hétfőn látogatást tett a klub edzőközpontjában, állítólag azért, hogy megvitassa a csapattal az együttes hétvégi zakóját.

 

Mint ismert, a királyi gárda 4–0-ra kikapott a fővárosi derbin az Atlético Madridtól, és a spanyol média szerint Pérez mélységesen csalódott volt a teljesítmény, valamint az eredmény miatt, és ezért válaszokat vár Carlo Ancelotti vezetőedzőtől.

Az As beszámolója szerint Pérez délután két órakor érkezett meg a valdebebasi edzőközpontban és ott is maradt másfél órán keresztül.

A szurkolók egy kisebb csoportja egy transzparenssel készült: „a te nevetésed, a mi szégyenünk – utalva Cristiano Ronaldo születésnapi partijára a derbin elszenvedett zakót követően. Nem a drukkerek voltak egyedül csalódottak, Iker Casillasék is magyarázatot követeltek a portugál klasszistól.

Hír még a klubbal kapcsolatban, hogy a német válogatott középpályás, Sami Khedira három hétre kidőlt combsérülése miatt. Az As szerint a Deportivo, az Elche és a Villarreal elleni meccset is ki kell hagynia, ahogyan a Schalke elleni BL-nyolcaddöntő első felvonását is.

Ancelotti helyzetét nem könnyíti, hogy Luka Modric és James Rodríguez is kidőlt, így Asier Illarramendi vagy Lucas Silva kaphat több lehetőséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik