Real: Casillas és Ramos magyarázatot követel CR-től

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.09. 11:46
Egyre több információ lát napvilágot Cristiano Ronaldo szombati születésnapi bulijáról, amelyre az Atlético Madridtól elszenvedett kínos, 4–0-s vereség után néhány órával került sor, mégis rendkívül oldott hangulatban telt, amint arról a világhálóra feltöltött képek és videók tanúskodnak. Az első hírekkel ellentétben azonban nem a Real Madrid komplett kerete vett részt a partin, már csak azért sem, mert sokan nem is kaptak meghívót. A csapat kapitányai, Iker Casillas és Sergio Ramos pedig egyenesen magyarázatot követelnek az ünnepelttől.
Cristiano Ronaldo úgy érezte magát, mintha otthon lenne – aztán kiderült, hogy mégsem
Cristiano Ronaldo úgy érezte magát, mintha otthon lenne – aztán kiderült, hogy mégsem

 

A háromszoros aranylabdás portugál – ahogyan tavaly – csak a hozzá közel álló játékostársait hívta meg a buliba. A partira végül Pepe, Fabio Coentrao, Marcelo – CR legszűkebb baráti társasága –, továbbá Keylor Navas, James Rodríguez, Luka Modric és Sami Khedira fogadta el a meghívást, spanyol játékos például egy sem. A klubvezetést, valamint a szakmai stábot Fernando Hierro, Paul Clement, Chendo és Javier García-Coll képviselte.

CRISTIANO RONALDO KISSÉ IDEGES VOLT CASILLAS POTYÁJA UTÁN
A portugál nehezen viselte, hogy már a 14. percben hátrányba kerültek a derbin.

A madridi szurkolók érthető ellenszenvvel fogadták a partiról nyilvánosságra hozott képeket és felvételeket, amelyeken mosolygós, vidám, nótázó Real-játékosokat látnak. Az ünnepelt mellett láthatóan jól érezte magát a Keylor Navas, James Rodríguez, Marcelo trió, amely szintén megcsillantotta énektudását.

Vélhetően osztja a madridi drukkerek felháborodását Iker Casillas és Sergio Ramos, a Real öltözőjének két rutinos játékosa, hangadója. A két spanyol kiválóság nem a szülinapi rendezvény miatt háborodott fel – azt magánügynek tekintik, hiszen szabadidőben történt –, hanem arra vár magyarázatot az ünnepelttől, hogy pont a városi riválistól elszenvedett súlyos vereség után miért kellett a nyilvánosságot terhelni a zárt ajtók mögött történtekkel, a nevető, mosolygó, daloló madridi futballisták látványával.

Egyes spanyol oldalak szerint a legnagyobb felelősség az este vendégművészét, a kolumbiai sztárénekest, Kevin Roldánt terheli, aki nem bírt magával, és rengeteg felvételt csinált a madridi klasszisokkal, majd feltöltötte őket az Instagramra, büszkén megosztva rajongótáborával a saját élményét. Ám ezzel kiszabadította a szellemet a palackból: az Atléticóról alighanem azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák.

De például Pepéről és Modricról nem került ki olyan kép, amelyet érzelmileg kifogásolni lehetne, és valószínű, hogy önmagában ettől még nem érezték rosszul magukat a partin, ami hajnali négyig tartott.

Jorge Mendes, a portugál klasszis menedzsere eközben próbálja menteni a menthetőt. Elmondta, hogy a szombati vereség miatt összetört, csalódott és dühös Cristiano Ronaldo alighanem el sem ment volna a saját szülinapi bulijára(!), ha nem tisztelte volna annyira a meghívottakat – köztük negyven gyereket – és az egy hónapos szervezésben részt vevőket. Bár aligha lett volna illő lemondani az egészet, független a Vicente Calderón Stadionban délután történtektől. Az ügynök állítja, hogy Cristiano Ronaldo szintén nagyon dühös a nyilvánosságra került képek és videók miatt, mert úgy gondolta, hogy ez egy teljesen magánjellegű program, úgy érezte magát, mintha otthon lenne, nem pedig egy nyilvános helyen. Nos, bármennyire megtisztelve érezte magát Kevin Roldán, legközelebb aligha őt hívják. De az étterem vezetőinek is kemény háttérmunkájukba kerül majd, amíg visszanyerik CR bizalmát.

Mindenesetre érdekes lesz a buli utáni első edzés hétfő kora délután, az első találkozás a buliban részt vevő, valamint az arról hiányzó társakkal. Ez akkor is megannyi kérdést vetne fel önmagában, ha nem lenne hullámvölgyben a Real, márpedig abban van. Szakmailag Carlo Ancelotti is szép kihívás előtt áll, hogy felrázza övéit – a Király-kupából januárban kiestek az Atlético elleni nyolcaddöntőben, a bajnokságban az előnyük egy pontra csökkent a Barcelonával szemben –, aligha hiányzott az olasz trénernek még egy ilyen eset, ami megosztja az öltözőt és a játékosok figyelmét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik