Real: senkiben sem bízik már CR, aki boldogtalan Madridban?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.21. 16:18
null
CR-ben megváltozott valami (Fotó: Reuters)
A Marca értesülései szerint Cristiano Ronaldo nagyon nehezen viseli, hogy trófea nélkül kell zárnia az idényt a Real Madrid labdarúgócsapatával, és közölte a vezetőséggel, változásra van szüksége.

 

Cristiano Ronaldo újabb elképesztő idényt készül lezárni, a blancók portugál extraklasszisa összesen 53 tétmérkőzésen húzta fel a Real Madrid mezét, ezalatt 58-szor talált a hálóba, valamint kiosztott 22 asszisztot is. A Marca azonban állítja, egyéni sikerei már nem boldogítják a madridi hetest, a játékoshoz közel állóktól szerzett információk szerint valami megváltozott benne, ami hosszú folyamat végeredménye.

A madridi sportlap úgy tudja, az egész történet CR 30. születésnapja után kezdődött. A portugált nagyon rosszul érintette, hogy a klub vezetősége nem állt ki teljes mellszélességgel mellette, amikor a média kikezdte, mert az Atlético Madrid elleni, 4–0-ra elveszített bajnoki utáni estén tartotta meg születésnapi buliját.

A februári affért követően állítólag napról napra rosszabb lett CR viszonya a vezetőséggel, sőt lassan már az őt többször is kiosztó csapattársaiba (előbb Pepe, majd Sergio Ramos fogalmazott meg kritikát vele szemben) vetett bizalmát is elveszítette.

A portugál a napokban leült beszélgetni Florentino Pérezzel, és elpanaszolta aggályait, valamint közölte, úgy érzi, így képtelen folytatni, olyan csapatra van szüksége, amellyel mindent megnyerhet.

Bár sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germainnél továbbra sem tettek le arról, hogy megszerezzék a transfermarkt.de által 120 millió euróra taksált portugált, a Marca szerint eléggé valószínűtlen az átigazolás.

Cristiano Ronaldo ugyanis elmondta, továbbra is a blancók mezében szeretne futballozni, de a jelenlegi helyzetben egyszerűen nem boldog, változásra van szüksége.

CR, a nyughatatlan (Fotó: Marca)
CR, a nyughatatlan (Fotó: Marca)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik