Real Madrid: Ramos kiosztotta C. Ronaldót - nem is egyszer

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.17. 10:42
null
A hírek szerint nem felhőtlen Sergio Ramos és Cristiano Ronaldo kapcsolata (Fotó: Action Images)
Spanyolországi sajtóértesülések szerint Sergio Ramos, a Real Madrid középhátvédje felhívta csapattársa, Cristiano Ronaldo figyelmét arra, hogy a saját érdekeit ne helyezze előtérbe az együttes céljaival szemben. A spanyol válogatott labdarúgónál állítólag más megnyilvánulásaival is kihúzta a gyufát a portugál.

A Real Madrid alapembereinek konfliktusáról szóló hír az El Chiringuito című tévéműsorban kapott szárnyra.

Úgy tudni, Sergio Ramos a Juventustól a Bajnokok Ligája elődöntőjében elszenvedett 2–1-es vereség után az öltözőben szóvá tette portugál csapattársának, hogy a saját érdekeit fontosabbnak tartja, mint a klub sikerességét.

„Nem teheted meg, hogy gólt szerzel, és megfeledkezel minden másról. Több áldozatot kell hoznod” – mondta a spanyol futballista.

A hírek szerint Ramos nemcsak Torinóban, hanem a Valencia elleni bajnoki (2–2) és a Juventus elleni hazai visszavágó (1–1) után is felhívta a háromszoros aranylabdás figyelmét arra, hogy a csapat érdekeit helyezze előtérbe.

A világ- és Európa-bajnok játékosnak állítólag az sem tetszett, hogy CR múlt szerdán az olasz rivális ellen gólra váltott tizenegyese után félreérthető megnyilvánulásokat tett a szurkolók felé, majd a lefújás – és a kiesés – után elsőként hagyta el a Santiago Bernabéu Stadion gyepét.

Arról nincs információ, Ronaldo hogyan fogadta társa kritikáját.

CRISTIANO RONALDO TIZENEGYESGÓLJA A JUVENTUS ELLEN


Cristiano Ronaldo 1:0 Penalty Kick | Real... by EuropeanLeagueLiveGoal

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik