Videó: „Ne örülj úgy, elbuktuk az aranyat” - Pepe CR-nek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.19. 13:20
A Real Madrid vasárnap 4–1-re nyert az Espanyol otthonában, de mivel az FC Barcelona is győzött az Atlético Madrid vendégeként, a lefújás pillanatában (egy fordulóval a szezon vége előtt) a katalán csapat lett a Primera División 2014–2015-ös bajnoka.

A királyiak mérkőzésének végén a pályán érdekes jelenet játszódott le. A találkozón triplázó, ezzel az Aranycipőért folyó versenyben négygólos előnyt szerző Cristiano Ronaldo szokás szerint meg akarta szerezni a meccslabdát. Ebben Marcelo segített neki. A labda birtokba vétele után CR elégedetten „ünnepelte” újabb remek teljesítményét, és fogadta a társak gratulációját.az Aranycipőért folyó versenyben négygólos előnyt szerző Cristiano Ronaldo szokás szerint meg akarta szerezni a meccslabdát. Ebben Marcelo segített neki. A labda birtokba vétele után CR elégedetten „ünnepelte” újabb remek teljesítményét, és fogadta a társak gratulációját.

Ekkor lépett színre Pepe, aki szólt honfitársának, hogy hűtse le magát, mert a Real Madrid közben hivatalosan elbukta a bajnoki címért folytatott versenyt. Nem biztos, hogy ez a megfelelő alkalom a mosolygásra.

Miután figyelmeztették, Ronaldo azonnal visszafogta magát, és elindult megtapsolni a csapatot Barcelonába elkísérő szurkolókat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik