Real Madrid: „CR és Casillas az idény végén biztosan távozik!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.12. 06:57
null
Meglepő nyilatkozat, CR és Casillas is távozik Madridból? (Fotó: Reuters)
Meglepő nyilatkozattal állt elő Agustín Rodríguez Santiago. A Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi játékosa szerint Cristiano Ronaldo és Iker Casillas a 2014–2015-ös idény végén biztosan távozik a spanyol fővárosból.

Iker Casillas sorsa hosszú hónapok óta kérdéses Madridban. Bár a királyiak ikonja Carlo Ancelotti irányítása alatt állandó tagja a kezdőcsapatnak, képtelen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, a drukkerek pedig emiatt többször kikezdték.

A spanyol lapok legutóbb az Arsenallal boronálták össze a kapust,
aki azonban többször kijelentette, hogy esze ágában sincs távozni.

Agustín Rodríguez Santiago, a „királyi gárda” kapuját 1980 és 1990 között (alkalmanként) védő spanyol játékos szerint azonban Casillas az idény végén valóban klubot vált, sőt, a csapat legnagyobb sztárja is vele tart.

„Biztosan tudom, hogy Cristiano Ronaldo és Iker Casillas az idény végén távozik a Real Madridtól. Hamarosan még többet mondhatok, szerdán minden kiderül...” – árulta el a Marcának.

A blancók portugál klasszisának átigazolása mostanában fel sem vetődött, ám Agustín sejtelmes nyilatkozatával egy időben újra szárnyra kaptak a hírek, melyek szerint CR korábbi csapata, a Manchester United, valamint a Paris Saint-Germain, a Los Angeles Galaxy és a Manchester City is figyeli a történéseket, és ha valóban igaz a pletyka, a nyáron bejelentkeznek.

Cristiano Ronaldót 2018, Casillast 2017 nyaráig köti szerződés Madridba, előbbi piaci értékét 120, utóbbiét 8 millió euróra becsüli a transfermarkt.de.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik