Real Madrid: „végkielégítéssel” küldik Londonba Iker Casillast?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.28. 18:01
null
A madridi vezetőség meggyőzte Casillast a váltásról, a pénz miatt sem kell aggódnia (Fotó: Reuters)
Spanyol sajtóértesülések szerint Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa a nyári átigazolási időszakban elhagyja a spanyol fővárost, és Londonba költözik – egy méretes „végkielégítés” társaságában.

Iker Casillas madridi napjai meg vannak számlálva – legalábbis a La Sexta információi szerint. A spanyolok úgy tudják, a Real Madrid vezetőségénél megszületett a végső döntés, a következő átigazolási időszakban elengedik a királyiak ikonját.

Casillas nincs könnyű helyzetben, a madridi ikont hullámzó teljesítménye miatt kikezdték a drukkerek, mégis szinte minden találkozón az ő nevével kezdődik a Real kezdőcsapata, Carlo Ancelotti ugyanis a kritika ellenére bízik a madridi egyesben.

A vezetőség azonban megelégelte Casillas bukdácsolását, és a La Sexta beszámolója szerint meggyőzte a spanyolt, ideje váltani, Angliában, az Arsenalnál pedig nagyszerű helye lenne.

Arsene Wenger elégedett a Wojciech Szczesnyt „kitúró” David Ospinával, de állítólag örülne a versenytárs érkezésének, hiszen régóta csodálja a királyiak legendáját.

A pénz sem jelentene akadályt, ugyanis a spanyolok úgy tudják, a Real Madrid kifizetné a kapus bérét a 2015–2016-os és a 2016–2017-es idényre, így megkönnyítve a költözést.

A madridi kapuban Casillas helyét a Manchester Unitedet erősítő David de Gea vehetné át, akit azonban még mindig nem sikerült meggyőzni arról, hogy Madridban a helye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik