Real Madrid: C. Ronaldo játszhat a derbin - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.28. 14:19
null
Cristiano Ronaldo az Atlético Madrid elleni derbin térhet vissza (Fotó: Action Images)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kétmeccses eltiltással sújtotta Cristiano Ronaldót, a Real Madrid háromszoros aranylabdás klasszisát, aki a Córdoba elleni bajnokin súlyos sportszerűtlenséget követett el. A portugál futballista a Real Sociedad és a Sevilla elleni hazai bajnokit hagyja ki, a Vicente Calderónban, az Atlético otthonában már játszhat.

Alejandro Hernández játékvezető jelentése szerint a Real Madrid sztárja a Córdoba ellen 2–1-re megnyert bajnokin „a 83. percben azért kapott piros lapot, mert megrúgta az ellenfél játékosát, amikor nem volt esélye megjátszani a labdát”. A bírói jelentésben nem szerepel, hogy Ronaldo a piros lap felmutatását megelőzően a házigazdák másik játékosával is összeakaszkodott, amely miatt adott esetben súlyosabb eltiltást is kaphatott volna.

SZAVAZÁS

Mi a véleménye Cristiano Ronaldo kétmeccses eltiltásáról?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A királyiak támadója az eltiltás értelmében a Real Sociedad és a Sevilla elleni hazai meccsről marad le, az Atlético Madrid elleni idegenbeli rangadón már csapata rendelkezésére állhat.

Mint azt korábban fejtegettük, várható volt, hogy Cristiano Ronaldót két mérkőzésről tiltják el, hiszen Rodrigót, a Valencia csatárát a Rayo Vallecano elleni kupameccsen tanúsított viselkedéséért hasonló mértékű büntetéssel sújtották.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik