Real Madrid: Benítez egyáltalán nem fél attól, hogy menesztenék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.25. 15:31
A Sahtar Doneck elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre készülő Real Madrid vezetőedzője, Rafa Benítez a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón elmondta, túl régóta dolgozik a labdarúgásban ahhoz, hogy tudja, két vereség után nem meneszti a királyi klub vezetősége.

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez hétfői sajtótájékoztatóján megerősítette posztján Benítezt, aki akkor sem esett kétségbe, amikor a spanyol sajtó a távozásáról cikkezett.A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez hétfői sajtótájékoztatóján megerősítette posztján Benítezt, aki akkor sem esett kétségbe, amikor a spanyol sajtó a távozásáról cikkezett.

„Teljes mértékben meg vagyok róla győződve, hogy a játékosok még mindig bíznak bennem. A jelenlegi helyzetben nem tehetek mást, mint arra koncentrálok, hogy jól végezzem a feladatomat. Több éve dolgozom a labdarúgásban, tisztában vagyok vele, hogy két vereség után nem bocsátanak el” – mondta Benítez.

A spanyol szakember alatt azután kezdett el inogni a kispad, hogy a Sevilla otthonában 3–2-es, míg a Barcelona ellen 4–0-s vereséget szenvedett a Real Madrid, ráadásul a viszonya a hírek szerint megromlott Cristiano Ronaldóval, a blancók legnagyobb sztárjával – de ezt Pérez után a tréner is cáfolta.

„Ez nem igaz. Cristiano fontos játékosa a csapatunknak” – szögezte le a szakvezető, aki a Sahtar Doneck elleni BL-csoportmeccsen Sergio Ramosra és Marcelóra sem számíthat sérülés miatt.

Ha a Real Madrid szerdán a 20.45 órakor kezdődő mérkőzésen legyőzi az ukrán csapatot, biztos, hogy csoportelsőként jut be a legjobb tizenhat közé.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ
A-CSOPORT

20.45: Malmö–Paris Saint-Germain
20.45: Sahtar Doneck–Real Madrid (Tv: Sport1)

AZ A-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Real Madrid 4 3 1 7–0 +7 10
2. Paris Saint-Germain 4 2 1 1 5–1 +4 7
3. Sahtar Doneck 4 1 3 4–8 –4 3
4. Malmö 4 1 3 1–8 –7 3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik