HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.10 11:21 Frissítve: 2018.08.10 12:06

Real Madrid: a klub tisztázná Modriccsal a távozásáról szóló híreket

A múlt héten kaptak szárnyra azok hírek, melyek szerint Luka Modric az Internazionaléhoz igazolhat a Real Madridtól. A pletykákkal nem kicsit sikerült felbosszantani a királyi klub vezetőit, akik nem tudtak arról, hogy játékosuk ügynökei más csapatokkal is tárgyalnak, így a Marca értesülései szerint találkozót hívtak össze, hogy tisztázzák Modriccsal, el szeretne-e igazolni Madridból.

HIRDETÉS
A Real tudni szeretné, hogy valóban gondolkodik-e Modric a távozáson (Fotó: AFP)

 

Mint beszámoltunk róla, az Internazionale azon dolgozik, hogy Sime Vrsaljko után a világbajnoki ezüstérmes horvát válogatott egy másik játékosát, Luka Modricot is sorai között tudja. A Real Madrid középpályása állítólag szívesen igazolna Milánóba, ám Florentino Pérez, a királyi klub elnöke leszögezte: Modric csak abban az esetben kerülhet az Interhez, ha a Real megkapja a horvát szerződésében feltüntetett 750 millió eurós kivásárlási árat.

Modric nemrég tért vissza nyári szabadságáról, és jelenleg klubja Valdebebasban lévő edzőközpontjában készül az új idényre. A Real Madridnál azonban szeretnék tisztázni az esetleges távozásáról szóló híreket, ezért a Marca értesülései szerint találkozót szerveztek péntekre Modric képviselőivel a spanyol fővárosban.

A klub mellesleg nemrégiben összerúgta a port a középpályás ügynökeivel, Vlado Lemiccsel és Predrag Mijatoviccsal, amiért sem ők, sem maga Modric nem szólt a más klubokkal folytatott tárgyalásokról. Sőt, korábban azt mondták, hogy a középpályás semmikép nem hagyja el a közeljövőben jelenlegi csapatát.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.09 10:31:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale gólja döntött a Real javára a sereghajtó ellen, no és az, hogy ziccerek sorát puskázta el a Huesca...

2018.12.08 20:31:26

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A látványosan játszó gránátvörös-kékeknél Lionel Messi személyes rekordot állított fel.

2018.12.06 01:06:37

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. És ha Iniesta kiállása akár csak egy „sorstársának” erőt ad ahhoz, hogy a felismert, de az ilyen-olyan okokból a szőnyeg alá söpört problémáival – nem, nem a nyilvánossághoz – szakemberhez fordul, már megérte szokatlanul őszintének lennie.

2018.12.01 11:02:50

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A La Liga három élcsapatánál különleges reklámtechnológiát alkalmaznak, erről kérdeztük a liga magyarországi képviselőjét.

2018.11.28 23:43:43

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Következő állomáshelyén talán végre mellészegődik a szerencse. Világbajnok válogatott szövetségi kapitánya és Real Madrid-edző viszont valószínűleg már sohasem lesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS