Real: egyezkedés az MU-val - 48 órán belül dönteniük kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.29. 10:08
null
Találó karikatúra – Chicharito maradna a Realban (Fotó: BeIN SPORTS)
Angol sajtóértesülések szerint a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának 48 órán belül döntést kell hoznia Javier Hernándezzel kapcsolatban, azt követően ugyanis lejár az elővásárlási joga a mexikói támadóra.

Chicharito kölcsönszerződése a nyáron ér véget a Realnál, azt követően visszatér a Manchester Unitedhez. A mexikói a szezon során korábban csak elvétve kapott lehetőséget Carlo Ancelotti vezetőedzőtől, ám Karim Benzema és Gareth Bale sérülése miatt a kezdőcsapatban volt az előző két meccsen.

Az elsőn a Bajnokok Ligája elődöntőjébe lőtte a királyiakat az Atlético Madriddal szemben (a párharc egyetlen gólját szerezve), a másodikon pedig duplázott a Celta Vigo elleni 4–2-es győzelem alkalmával.

A Real Madrid dönthet úgy, hogy megtartja Chicharitót, ám erre csak péntekig van kizárólagos lehetősége, azt követően más csapat is tárgyalhat a csatár játékjogának megszerzéséről.

Az MU 14 millió euró alatt nem értékesítené Hernándezt, akit a Lazio, a West Ham és a Southampton is szívesen látna a soraiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik