Real: édesanyja vigasztalta a lecserélt C. Ronaldót

Vágólapra másolva!
2016.09.25. 14:03
Nemcsak a lecserélése miatt lehetett bosszús a Real Madrid portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo a Las Palmas otthonában lejátszott spanyol bajnoki mérkőzésen, hanem a végeredmény miatt is, ugyanis a hazaiak a hajrában egyenlítettek. Jól jön ilyenkor egy kis vigasztaló szó a családtól.

Láthatóan nem örült neki Ronaldo, hogy Zidane a 72. percben lehívta a pályáról, de a bosszúságában az is közrejátszhatott, hogy bár ziccerig eljutott, nem tudott betalálni a Las Palmas kapujába.

„Azért cseréltem le Cristianót, mert kedden újra meccsünk lesz – utalt a lefújás után Zidane a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-találkozóra. – Ő persze mindig játszani szeretne. Néha ilyen a futball – be kellett volna lőnünk a kidolgozott helyzeteinket. Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, de még mindig vezetjük a tabellát, és azért kell küzdenünk, hogy ez így is maradjon.”

Közben CR-t az édesanyja vigasztalta, a Twitterre feltöltött képen a cserepadon ülő fia látható, a posztban pedig arról ír, hogy emelje fel a fejét.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik