Real: Cristiano Ronaldo és Isco sem boldog - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.15. 22:55
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint Cristiano Ronaldo és Isco sem boldog, előbbi eltiltása, utóbbi pedig padoztatása miatt.

Mint ismert, a királyiak fellebbezése ellenére is maradt Cristiano Ronaldo hárommeccses eltiltása, miután a spanyol szövetség fegyelmi bizottsága pénteken újratárgyalta az esetet.Mint ismert, a királyiak fellebbezése ellenére is maradt Cristiano Ronaldo hárommeccses eltiltása, miután a spanyol szövetség fegyelmi bizottsága pénteken újratárgyalta az esetet.

„Nem szívesen beszélek az eltiltásáról, de azt elmondhatom, hogy Cristiano Ronaldo boldogtalan, mivel egyetlen meccset sem szeretett volna kihagyni. Elképesztő teljesítményt nyújtott az Atlético ellen, most pedig kénytelen lesz a lelátóról követni a meccsünket. Fura egy szituáció ez" – mondta Ancelotti csapata sajtótájékoztatóján.

Az olasz szakember arról is szót ejtett, hogy Isco miért szorult ki a kezdőből.

„Isco padoztatásának taktikai okai vannak, mivel egyelőre nem találja a helyét a formációnkban. Ő sem boldog ettől, de mivel profi, megérti, miért döntöttem így" – tette hozzá Ancelotti.

A madridiak vasárnap 17 órakor a Getafe ellen lépnek pályára a bajnokságban, és mivel a riválisok hozták a kötelezőt, a blancóknak nyerniük kell, ha újra be akarják érni pontszámban a Barcelona, Atlético kettőst.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik