La Liga: elaludt a buszon, kihagyhatja a Barca-meccset

Vágólapra másolva!
2016.09.23. 11:47
Douglas Pereira, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Sporting Gijón játékosa megsérült a csapatbuszon, valószínűleg nem játszat szombaton a Barcelona elleni bajnokin.

A történetnek több érdekessége is van. Douglas Pereira eredetileg a Barcelona játékosa, 2019-ig van szerződése a katalánokkal. A hozzá fűzött reményeket azonban nem váltotta be, mennie kellett. Nem is olyan régen mi is beszámoltunk róla, hogy kiderült, a sztárklubnak gyakorlatilag könyörögnie kellett a 26 éves labdarúgónak, hogy távozzon.Nem is olyan régen mi is beszámoltunk róla, hogy kiderült, a sztárklubnak gyakorlatilag könyörögnie kellett a 26 éves labdarúgónak, hogy távozzon.

Az átigazolási időszak utolsó napjaiban Douglas egy évre kölcsönbe került a Sporting Gijónhoz. Azonban úgy tűnik, hogy a labdarúgó nem bizonyíthat a Barca ellen, ugyanis elaludta a csapatbuszon a farizmát, miközben a gárda Vigóból tért vissza Gijónba a szerdai mérkőzés után. Több mint valószínű, hogy a sérülése nem jön teljesen rendbe szombat estig.

LA LIGA, 6. FORDULÓ
SZEPTEMBER 24.

16.15: Sporting Gijón–Barcelona

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik