Felkészülés: a Bilbao-csatár gólja döntött a Camp Nouban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.27. 00:05
Az évente egy alkalommal összeálló katalán válogatott 1–0-ra kikapott Baszkföld csapatától a Camp Nouban. A vendégek győztes gólját Aritz Aduriz, az Athletic Bilbao csatára szerezte.

A hazai együttesben a Barcelona játékosai közül pályára lépett Gerard Piqué, Marc Bartra, Jordi Alba, Sergio Busquets, Sergi Roberto, a harmadik számú kapus Jordi Masip, valamint Aleix Vidal is, aki először játszott a Camp Nouban a Barca igazolt labdarúgójaként – igaz, még mindig nem gránátvörös-kék mezben.Gerard Piqué, Marc Bartra, Jordi Alba, Sergio Busquets, Sergi Roberto, a harmadik számú kapus Jordi Masip, valamint Aleix Vidal is, aki először játszott a Camp Nouban a Barca igazolt labdarúgójaként – igaz, még mindig nem gránátvörös-kék mezben.

A baszk csapat gerincét az Athletic Bilbao és a Real Sociedad játékosai alkották, szerepet kapott Asier Illarramendi, Ínigo Martínez, Xabi Prieto, Aritz Aduriz és a súlyos térdsérüléséből felépülő Iker Muniain is.

A mérkőzés egyetlen gólját a 39. percben Aduriz szerezte, aki Illarramendi átadását követően lesgyanús helyzetből lőtt a kapuba. A jelenlegi szezonban 20 találatnál járó spanyol csatár ebben az idényben már másodszor volt eredményes a Camp Nouban, hiszen a spanyol Szuperkupáért rendezett párharc visszavágóján (1–1) is betalált a Barcelona elleni idegenbeli mérkőzésen.

A találkozót 51244 néző tekintette meg a helyszínen.

Nem vagyunk vonalban, lehet, hogy Aduriz lesen volt (Fotó: mundodeportivo.com)
Nem vagyunk vonalban, lehet, hogy Aduriz lesen volt (Fotó: mundodeportivo.com)

A GYŐZTES GÓL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik