Barcelona: „Szánalmas a Real Madrid, mi többször nyernénk!”

Vágólapra másolva!
2015.05.22. 16:23
Johan Cruyff után egy újabb Barcelona-ikon döfte bele kését a Real Madridba. Most Hriszto Sztoicskov érezte úgy, hogy el kell mondania véleményét a blancókról.

A Barcelona újabb bajnoki címe előcsalogatta az árnyékból a katalánok korábbi klasszisait, akik sorra rúgnak bele a bajnoki címre és a Bajnokok Ligája-győzelemre esélytelen Real Madridba.

„Nevetséges, hogy hét év alatt csupán egyszer nyertek” – mondta korábban Johan Cryuff, most pedig Hriszto Sztoicskov mondott oda Cristiano Ronaldóéknak.

„Szánalmas, hogy hét év alatt csak egyszer emelték magasba a spanyol bajoki serleget. Ha összeállnék egy-két korábbi barcás csapattársammal, mi többször nyernénk ennyi idő alatt, pedig nem vagyunk már fiatalok. Lehet, az a baj, hogy a kosárlabdára ebben az idényben több figyelmet fordítottak, így viszont csak a tévéből nézhetik majd a focidöntőket” – mondta a Radio4G-nek Sztoicskov, aki Iker Casillasról is szót ejtett.

„Iker világklasszis futballista, aki túl sokat foglalkozik a drukkerekkel. Csak azért mert egy-két barom ordibál és fütyül, még nem kell elmenekülnie Madridból!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik