Barcelona: pénteken mutatják be Coutinhót – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.09. 14:01
Egybehangzó médiaértesülések szerint hamarosan pont kerül Philippe Coutinho kálváriájára, és a Liverpool labdarúgója a Barcelonában folytatja pályafutását.

Elsőként a Mundo Deportivo számolt be róla, miszerint a gránátvörös-kékek azt tervezik, hogy pénteken mutatják be új szerzeményüket, a Neymar helyére érkező Philippe Coutinhót – ezzel egybevág, hogy Andy May, a BT Sports munkatársa azt állítja, már meg is kapta a meghívóját a brazil támadó prezentálására.

A Barcelona a hírek szerint mindenképp szeretné, hogy a 25 éves támadó a vasárnapi, Real Madrid elleni spanyol Szuperkupa-meccsen már ott lehessen a pályán.

A Yahoo Sport és az ESPN az elmúlt napokban arról cikkezett, miszerint Coutinho már kétszer is megkérte Jürgen Klopp menedzsert, hogy engedje el a Barcelonához, s bár a brazil futballista részt vett a Liverpool legutóbbi edzésén, korántsem olyan lelkesedéssel vetette bele magát a munkába, mint az elmúlt hetekben.

Úgy tudni, Coutinho megszerzésének érdekében a Barcelona képviselői az elmúlt napokat Angliában töltötték, és nagyon közel járnak a brazil szerződtetéséhez – a hírek szerint körülbelül 100 millió eurót fizetnek a Liverpoolnak a futballistáért.

AUGUSZTUS 13., VASÁRNAP
SPANYOL SZUPERKUPA
22.00:
Barcelona–Real Madrid (Tv: Digi Sport1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik