Barcelona: A Real Madridtól megkerestek, mennék-e – Iniesta

Vágólapra másolva!
2018.05.29. 15:22
A Real Madrid is megkörnyékezte Andrés Iniestát akkoriban, amikor a spanyol középpályás kevesebb lehetőséghez jutott az FC Barcelonában – erről maga Iniesta beszélt egy tv-interjúban.

„Az első szezonjaimban nem sokat játszottam a Barcában, s ekkor a Real Madridtól megkerestek, nem mennék-e át oda. Nem voltak előrehaladott tárgyalások, általában addig jutottunk, hogy elmondták, szeretnék, ha mennék. De mindig igyekeztem határozottan jelezni, hogy maradok Barcelonában” – mondta Iniesta az El Hormiguero tv-műsorban.„Az első szezonjaimban nem sokat játszottam a Barcában, s ekkor a Real Madridtól megkerestek, nem mennék-e át oda. Nem voltak előrehaladott tárgyalások, általában addig jutottunk, hogy elmondták, szeretnék, ha mennék. De mindig igyekeztem határozottan jelezni, hogy maradok Barcelonában” – mondta Iniesta az El Hormiguero tv-műsorban.

Iniesta elmondta, amikor fiatalon keveset játszott, többször szóba került, hogy kölcsönadják, de ebbe sosem ment bele.

„Azt gondoltam, inkább játszom tíz percet a Barcelonában, mint teljes meccset máshol, és ezt mindig a vezetőség tudtára is adtam – folytatta Iniesta, aki érzi, most már váltania kellett. – Most más a helyzet. A Barcelona többet érdemel annál, mint amit én nyújtani tudok neki. Másfél éve foglalkoztatott a gondolat, nem volt könnyű meghozni a döntést, nem egyik napról a másikra határoztam el magam.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik