Barca: Montoya az Inter után a Liverpoolnál is képbe került

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.01. 19:28
Martín Montoya az olasz Internazionale után az angol Liverpool labdarúgócsapatánál is képbe került. A Barcelona 22 éves védőjének – amennyiben távozik – mindkét klubban legendát kellene pótolnia.

Az Inter érdeklődéséről a La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap számolt be, a Liverpooltól pedig a menedzser, Brendan Rogers nyilatkozata volt irányt adó, aki dicsérte a játékost.

A védelem jobb oldalán bevethető Montoya csupán kiegészítő embernek számít Barcelonában, és hiába mutatkozott be a 2010–2011-es szezonban, összesen csupán 22 bajnokin lépett pályára eddig. A tartalékoknál, illetve a korosztályos válogatottakban azonban évek óta meghatározó a szerepe, éppen ezért érezheti úgy: ennél már lényegesen többet érdemelne. Ha nem Barcelonában, akkor máshol.

Szerződése 2014 nyarán jár le, értékét a transfermarkt.de 10 millió euróra lőtte be. Az olasz klubnál Javier Zanetti, míg az angolnál Jamie Carragher utódját keresik gőzerővel. A 40 éves dél-amerikai 1995, míg a 35 éves angol védő 1996 óta tartozik az első kerethez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik