T. D. 2019.08.18 21:09 Frissítve: 2019.08.20 22:50

Atlético: visszavonták a Griezmann miatt benyújtott panaszt?

A barcelonai Sport szerint az Atlético Madrid visszavonta a La Ligának benyújtott hivatalos panaszát, melyben a klub azt kérte, vonja meg a Barcelonához szerződött Antoine Griezmann játékengedélyét.

Úgy tűnik, az Atlético Madrid elengedte a Griezmann-ügyet (Fotó: AFP)

 

A Sport korábbi információi szerint a La Liga képviselői addig sem nyitották meg az ügyet, amíg a labda az ő oldalukon pattogott, most pedig a lap szerint a klub belátta, hogy nincs esély a panasz – és egyúttal a kérelem – pozitív elbírálására, így a visszalépés mellett döntött. 

Mint ismert, Antoine Griezmann Barcelonába igazolása miatt panaszolta be az Atlético a Barcát: a „matracosok” azt sérelmezték, hogy a katalánok azelőtt állapodtak meg Griezmann-nal, mielőtt 200-ról 120 millió euróra csökkent volna a kivásárlási ára, vagyis további 80 millió eurót szerettek volna kicsikarni.

Az El Mundo korábban arról számolt be, hogy az Atléticónak bizonyíték van a kezében – úgy tűnik, ez sem elég ahhoz, hogy az illetékesek a „matracosok” javára döntsenek. Mindeközben Griezmann korábbi tanácsadója, Éric Olhats elárulta, a Barca még a Juventus elleni februári mérkőzés előtt kapcsolatba lépett vele.

Ha vissza is vonták a kérelmet, ahogyan a lap állítja, az ügy még ott marad a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) versenybizottságának asztalán, ám a lap szerint a jelenlegi szabályozások mellett kevés esély mutatkozik arra, hogy szankcionálják az esetet.

A fentiekkel nem összefüggő, de szintén Griezmann-nal kapcsolatos hír, hogy a játékos a spanyol versenysorozatokban nem viselheti majd a Philippe Coutinho távozásával megüresedő, általa az Atléticónál és a francia válogatottban is viselt 7-es számot, mert már pályára lépett a 17-esben. Adott esetben a következő idénytől lesz erre lehetősége.

2019.09.14 12:02:20

Spanyol labdarúgás T. D.

A Valencia ellenállása a fordulás után tört meg • Frenkie de Jong megszerezte első gólját.

2019.09.14 12:55:02

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Remekül harcolt a Levante, amelyben két Real-nevelés is betalált, kellett a madridi sikerhez egy Courtois-bravúr is.

2019.09.12 11:45:36

Spanyol labdarúgás R. B.

A Barca zsenije szeretne újra együtt futballozni Neymarral. Sokáig akar Barcelonában maradni, de trófeákat akar nyerni.

2019.09.09 23:23:28

Spanyol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A szenzációból és hírversenyből élők méltóságteljes visszafogottságának tükrében még gyomorforgatóbb, ami a Xana Enrique eltávozása utáni első spanyol válogatott mérkőzés, a bukaresti román–spanyol Európa-bajnoki selejtezőt megelőzően történt.

2019.09.03 19:52:39

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2019. A La Liga is kapott a PL „szökevényeiből”, meglepő zárás a Barca, Real, Atlético triónál.