A Barcelona védője a kocsiból kiszállva veszekedett a szurkolókkal

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.04.01. 21:58
Inigo Martínez kijött a sodrából (Fotó: Getty Images)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona védője, Inigo Martínez a klubja edzőközpontjából hazaindulva került összetűzésbe néhány fiatal szurkolóval.

A Barcelona védője, Inigo Martínez a klubja edzőközpontjától autóval távozott. A 32 éves játékos megállította fekete autóját, majd kiszállt és odalépett a szurkolókhoz, írja a Mundo Deportivo.

Martínez ezt követően heves szóváltásba keveredett néhány fiatallal. A védő világossá tette, hogy nem tűri tovább, hogy sértegessék és becsmérlő kifejezésekkel illessék.  Ez az utolsó alkalom, hogy bolondnak neveztek vagy sértegettek, ez volt az utolsó, hogy te és a barátod sértegettek engem.

A Relevo cikke megjegyzi, hogy a Barcelona futballistáinak már egy ideje problémájuk van a stadion és az edzőközpont körül állandóan jelen lévő néhány influenszerrel, akik inzultálják a játékosokat, hogy aztán a labdarúgók reakcióját felvegyék és a TikTok platformon közzé tegyék. A Relevo szerint a másik probléma, hogy ezen fiatalok sokszor aláírt mezeket és ruhákat kérnek, majd azonnal eladják 1000 euró feletti árakért.

A tartalomgyártók a Barcelona korábbi francia védőjét, Samuel Umtitit is „megtalálták”.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik