Spanyolország: Dani Olmo sérülése miatt elhagyja a válogatottat

Vágólapra másolva!
2023.09.10. 11:56
null
Olmo (21) belesérült a góljába (Fotó: sky.de)
Dani Olmo úgy járt, ahogy Gazdag Dániel bő egy hete: gólszerzés közben szenvedett sérülést. Pénteken a spanyol válogatott középpályása a Grúzia elleni 7–1-es mészárlás során az első félidő hajrájában szerezte csapata harmadik gólját, ám még a szünet előtt le kellett cserélni. Mára kiderült, a baj nem komoly, de Ciprus ellen nem játszhat, és hamarabb visszatér az RB Leipzighoz.

Az RB Leipzig 25 éves középpályása, Dani Olmo csapata harmadik gólját szerezte a Grúzia ellen 7–1-re megnyerte mérkőzés 38. percében, de a gól utáni pillanatokban látszott, valami nem stimmel: a térdét fájlalta a gólszerző.

A Sky Sports információi szerint Olmo viszonylag szerencsés kimenetelű térdzúzódást szenvedett, az első ultrahangos vizsgálatok nem mutatták ki, hogy a térdszalagjai sérültek volna, ám így sem lehet szó róla, hogy Ciprus ellen kedden ott legyen a pályán.

A tv-csatorna értesülései szerint Olmo hamarosan elhagyja a spanyolok edzőtáborát, s visszatér a klubjához, ahol abban reménykednek, hogy még szeptemberben bevethető lesz a játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik